Frisörguiden.se Frisörguiden.se

Perfekt skönhetsbehandling för mammor

 

Att vara småbarnsförälder är ofta förknippad med mycket stress, lite sömn och många krav från olika håll. Och tyngden som småbarnsmammor bär på sina axlar tar ut sin rätt i form av att man ser sliten ut. Men med rätt behandlingar kan det här motverkas. Frisörguidens redaktör Leone Milton har testat en snabb ögonbehandling.

 

De första tecknen på trötthet och ålder sätter sig kring ögonen. De är där de första rynkorna börjar dyka upp och det är även där en sömnlös natt visar sig. Och eftersom en småbarnsmamma ofta är i åldern 30 år, som är åldern när hudens egna motståndskraft börjar avta, är en ögonbehandling en perfekt behandling.

 

Så går ögonbehandlingen till

 

I 30 minuter behandlas enbart området kring ögonen. Både med rengöring, peeling, jontofores, massage, ögonmask, serum och ögonkräm.

 

Krämerna slussas ner med hjälp av mild ström.

 

Järnstång som leder ström

I handen håller man en järnstång med en blöt trasar på för att strömmen ska ledas dit. Det låter läskigt, men känns inte alls.


- För att huden verkligen ska ta åt sig alla ämnen vi förser den med ökar vi blodcirkulationen med hjälp av massage. Utöver detta använder vi också mild elektrisk ström som används inom sjukvården för att slussa ner mediciner genom huden, säger hudterapeuten Caroline Hedin som utför behandlingen på Skönhetsborgen vid Karlaplan.

 

Caroline och Maja på Skönhetsborgen

Caroline Hedin & Maja Westerbom, hudterapeut på Skönhetsborgen, utför behandlingar med Ren och Mary Cohr.

 

Har du mer tid och pengar än 30 minuter och 300 kronor går det utmärkt att kombinera ögonbehandlingen med behandlingar för hela ansiktet. Skönhetsborgen använder sig av produkter från Ren. Ett brittiskt märke som är pionjärer inom bioaktiv hudvård. Det betyder att produkterna innehåller moderna, kliniskt bevisade naturliga ämnen istället för syntetiska ingredienser.

 

- Vi har varit att ta in ren för att de just kombinerar vetenskap med natur på ett unikt sätt. Metoden man applicerar deras produkter i en behandling är också mycket bra. Vi använder olika former av massagemetoder.

 

Skönhetsborgens hemsida www.skonhetsborgen.se


 

Leone Milton
Publicerad 2011-03-28

 

 

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige