Frisörguiden.se Frisörguiden.se

Om Frisörguiden.se

 

Finansiering av Frisörguiden.se

 

Hemsidan finasieras i första hand med hjälp av Google AdSense och några fåtal annonsörer med bildannonser.

 

Bakgrund

 

Syftet med Frisörguiden är att alla som söker efter en frisör eller vill ta del av väsentlig information kring hår och hårvård ska kunna finna det på webbplatsen.

 

Verksamhet

 

Frisörguiden jobbar kontinuerligt med att underhålla den information som görs tillgänglig för besökaren. Detta gör vi genom att försöka hålla en korrekt och uppdaterad information om de frisörsalonger som är listade i vår söktjänst. Utöver ”söktjänsten” erbjuder vi våra besökare möjligheten till att ställa frågor till webbplatsens professionella frisör, ta del av tester, artiklar och trender. Allting relaterar till hår och hårmode. Webbplatsen tillhandahåller också ett forum för alla medlemmar. Syftet med den tjänsten är att skapa diskussioner kring hårtrender och mycket annat som är relaterat till Frisörguidens innehåll.

 

Så marknadsförs Frisörguiden

 

Sedan Frisörguiden lanserades, 1: a Mars 2006, har vi enbart använt oss av sökmotorerna för att bli funna. Resultatet har varit häpnadsväckande positivt och anledningen är medarbetarnas kunskap inom sökmotoroptimering och Google AdWords.

 

Målsättning

 

Frisörguiden växer för varje vecka och det satsas oavbrutet resurser på att ständigt förbättra innehållet och tjänsterna. Det som eftersträvas är att Frisörguiden ska bli den största nischade Internetportalen inom hårrelaterade ämnen.
Vanliga besökare såväl som professionella frisörer eller företag med varumärken knutna till vårt affärsområde ska finna att Frisörguiden är den rätta webbplatsen att besöka och/eller exponeras genom.

 

Ägare

 

Frisörguiden.se ägs av företaget SEO IT Sverige i Malmö och är utvecklad av Fredrik Westlund. Företaget har goda kunskaper om den aktivitet som sker på sökmotorerna. Därför är stora delar av textinnehållet på frisörguiden anpassat just efter det folk huvudsakligen söker efter inom området hår och hårvård.
Mer information om ägarna, SEO IT Sverige, fås genom att besöka företagets webbplats på www.seosverige.se.

 

Länkar på Frisörguiden

 

Vi tar ej ansvar för länkar som slutat att fungera pga. flytt eller annan orsak. Upptäcker ni att en länk inte går till rätt ställe längre, så får ni gärna meddela oss det via vår formulär för att komma i kontakt med oss.

 


Hitta frisörer

Skriv in ex. en specifik frisörsalong och välj ort för att begränsa sökningen. Du kan även söka direkt på en tjänst som ex. hårförlängning.Stockholm (673 st)
Göteborg (541 st)
Malmö (360 st)
Uppsala (156 st)
Västerås (153 st)
Sundsvall (112 st)
Östersund (93 st)
Umeå (102 st)
Alla orter (6748 st)Alla städer >>

© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige