Frisörguiden.se Frisörguiden.se

 

Kändisfrisryrer, låt dig inspireras!

 

Hur många gånger har man frågat sig hur kändisarna alltid kan ha så perfekt hår? På varje bild man ser ligger håret så där nonchalant snyggt, vare sig det är en bild som är planerad eller en paparazzibild. Det är ju kul för dem!

 

Kändissnygg?

Men hur gör man själv för att bli kändissnygg i håret? Ja, har du inte en hel stab av stylister hemma i ditt badrum är det bara att göra sitt bästa och fixa det själv. Det är inte alltid lätt, det vet vi alla, men det går. Man ser ju hur många personer som helst med snyggt hår på gatan en vacker vårdag också!

 

Men i stället för att bara se kändisarnas hår och frisyrer som en omöjlig dröm bör man tänka om. Varför inte bara kopiera dem rakt av och låta sig själv bli lika glamourös som dem. Kommer ni inte ihåg vilken hit det blev efter att Vänners Jennifer Aniston klippte sin berömda page? Alla ville ha den, den var rätt i tiden och passade de flesta och vem drömmer inte om Victoria Silvstedts otroliga hårsvall? Hon har förmodligen hårförlängningar och oj så snyggt det är!

 

Som kille vill man kanske ha en frisyr som Jude Law eller någon av fotbollskillarna Beckham, Ljungberg eller Zlatan.

Vill du ha deras frisyrer? Gör en sökning på närmsta frisör och printa ett kändisfoto, gå dit och hoppas på att din frisör förstår ditt begär av en snygg kändisfrisyr.

 

Det är kanske däremot inte alla kändisar man vill sno frisyr av. Har du sett Natalie Portmans nya? Det är raka motsatsen till hennes vanliga look, men det är väl det som är nyheten. Hon vågar sticka ut! Det kan vara riktigt snyggt att i för övrigt ha en kvinnlig stil, men att göra den lite tuffare med en lite mer androgyn frisyr.

 

Förebilder

Kändisarna är i mångt och mycket förebilder. Låt oss dra nytta av dem, de är ju ändå stylade av experter. Det är ett av de lättaste sätten att fixa en look eftersom man endast behöver en bild och sedan fixar man det själv. Rädd för att någon skulle att du kopierat en kändis stil? Så länge det är en kändis med en stil du gillar ska du bara vara tacksam, det är ju det som är målet och du är förhoppningsvis fortfarande dig själv ändå!

 

Ida Bengtsson

2006-03-17

 

 

Snart kommer även frillan.se en ny tjänst från Frisörguiden.se med frisyrer

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige