Frisörguiden.se Frisörguiden.se

Salongsbehandlingen med galvanisk ström – nu i ditt eget badrumsskåp

 

När hyn ser trött ut eller när rynkorna blir för många är en ansiktsbehandling precis vad som behövs. Eller? Frisörguidens redaktör Leone Milton har testat apparaten ageLOC Galvanic Spa från Nu Skin. Ett hemmaalternativ till salongsbehandlingarna.

 

Leone testar Galvanic Spa
Hudterapeut Johanna på Studio Paus behandlar Frisörguidens redaktör Leone Milton

 

Galvanic ström är ingen nyhet. Sedan över 70 år tillbaka har den stimulerande lågfrekventa strömmen används på både skönhetssalonger och i fysiologisk rehab.

 

Idag har ny teknik resulterat i att metoden, som vanligtvis kräver stora och dyra apparater, komprimerats ner i ett miniverktyg för hemmabruk. Och tillsammans med unika geler kan maskinen från Nu Skin minska attacker från fria radikaler i huden och bidrar på så sätt till att minska och reversera ålderstecken där de uppstår.

 

Så går det till:

 

Behandlingen sker i två steg; djuprengörande respektive behandlande. Den behandlande gelen innehåller ageLOC, en världsunik patenterad ingrediensblandning, som bromsar hudens ålderstecken.

 

Steg för steg:

 

1) TVÄTTA ansiktet
2) Applicera PRE-Treatment gel på hela ansiktet
3) Starta 1:a programmet . Nu samlas smuts i porerna ihop
4) Skölj/torka ansiktet
5) Applicera ageLOC Treatment gel på hela ansiktet
6) Starta 2:a programmet. Nu åker smutsen ut och ingredienserna i ageLOC Treatment gelén börjar verka för att minska rynkor osv.
7) Skölj/torka av ansiktet igen
8) Applicera dagkräm/fuktgivare (Om det inte är Nu Skins eget, var då helt säker på att det inte är t.ex. mineraloljor eller konserveringsämnen såsom parabener etc. i de du använder)

 

En behandling tar 10 minuter och är enkel att göra framför badrumsspegeln.

 

Varför Galvanic ström?

 

Genom att lätt ström tillsammans med gelé behandlas bl.a. både akne och rynkor. Maskinen beskrivs som en lätt ansiktslyftning utan kniv, ett GYM för ansiktet… Andra delar av kroppen går också bra att behandla, allt från hårbotten för ökad stimulans av hårsäckar till förminskning av ”gäddhänget” eller celluliter. Använd maskinen ungefär två gånger i veckan.

 

Nackdel

 

Maskinen kostar drygt 3000 kronor och utöver den kostnaden tillkommer 2 set av geler varje vecka, men å andra sidan kan det vara värt att investera i hyn.

 

Vill du ha mer information om Galvanic Spa?

 

Om hur du vill köpa ett eget Galvanic Spa. Skicka ett e-post till Johanna på Studio Paus: johanna.karlsson (@)studiopaus.se

 

Galvanic spa

Galvanisk ström - apparat

 

Om Galvanic Spa

 

Vad är ageLOC

 

Leone Milton
Publicerad 2011-04-28

 

 

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige