Frisörguiden.se Frisörguiden.se

 

Skillnad på schampo och schampo

 

Många gånger kan man fråga sig varför ett schampo kan kosta allt mellan 12.90:- till 149:-?

Svaren är kanske inte alltid självklara kan man tycka, men det är väl ingen jätte hemlighet att det till stor del handlar om vilken image man vill ge schampot.

 

Tidigare har jag i en artikel belyst ämnet schampo där jag nämner att de tusentals schampon som finns på marknaden i princip bygger på samma substanser.

 

Det finns dock undantag, dvs. schampon som bygger på ämnen som är dyra att framställa och forska kring. Ett sådant schampo fick jag nyligen möjlighet att prova under en tid.

Ett svensktillverkat schampo framtaget av kemister i samarbete med hudvårdterapeuter. Det är godkänt av läkemedelsverket och dess sammansättning gör att det nästan klassas som läkemedel.

 

Det är en serie hårvårdsprodukter som varumärket Dermaha står för. Kanske känner ni redan igen det då det är samma varumärke som står bakom en mängd välkända hudvårdsprodukter. Bakom står företaget Beauty Profession Sweden AB med Suzanna Adamsdotter i spetsen.

 

Det resultat jag upplevde av en tids förbrukning av detta schampo var enastående. Lite svårt att ordagrant beskriva känslan av resultatet men det märktes klart och tydligt att håret har blivit riktigt rent och fräscht och efter ett tag märktes det hur min hårbotten kändes frisk och mer levande än tidigare.

 

Det är bara att gratulera Dermaha till en fantastisk produkt som fick mig att inse skillnaden mellan schampo och schampo.

 

Alexander Wroblewski

Publicerad 2008-02-26

 

 

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige