Frisörguiden.se Frisörguiden.se

 

Bröllopsfrisyr del 1

 

Håret

När man friat och bestämt sig för att det ska bli bröllop brukar man i tidigt stadium hitta en frisör. Det är få lördagar och många brudar som ska bli klädda samma dag. Hur gör man om man inte har någon favorit frisör som kan hjälpa till?
Mina råd som frisör skulle jag rekommendera dig, fråga någon som du vet var snygg i håret vart hon gick när hon gifte sig. Ring och se om hon eller han har tid på din dag. Har hon tid boka det preliminärt sedan boka en klippning så du och frisören får träffa varandra. Det är viktigt att du känner förtroende och att det känns trevligt och rätt. Alla frisörer vet att det är en viktig dag för dig.

 

Hitta rätt frisör

Är det svårt att hitta frisör bor du ute i landet eller ska gifta dig på annan ort kan man alltid ringa Hårologi, 08-795 48 00 och fråga var det finns en duktig frisör som kan hjälpa dig med din bruduppsättning. Dom kan frisörerna runt om i hela landet. För att frisören lättare ska förstå dig så är det bra med bilder eller att du berättar hur du vill att du ska upplevas denna dag.

 

Det kan vara så att frisören annars tolkar dig som mycket trendig, men du kanske vill vara väldigt romantisk just denna dag så det är ett gått råd till dig så du utstrålar den rätta känslan det är bra att hitta sitt nyckelord. Även för att hitta rätt klänning och få rätt typ av brudbukett. Har du ingen aning om vad du passar i fråga om frisören kan råda dig. Vad du bör tänka på när du går i giftas tankar, börja på en gång att göra inpackning och ha ett bra schampo och balsam har du kort hår är det alltid bra att låta det bli så långt som möjligt om du vill ha det uppsatt. Men det går alltid att jobba med löshår.

 

Uppsättningar

Man brukar dela upp brud uppsättningar i fyra olika stilar:

 

Romantisk

Lockar, stora vågor och svallande hår.


Klassiskt

Rent, enkelt, slät liten frisyr.


Feminint

Rent elegant och kanske en nonchalant slinga fram.


Trendigt

Mycket händelser i håret, vågor, våffligt, spretigt och brytande färg på löshår.

 

Del 2 om bröllopsfrisyrer

 

Text av Mirre HammarlingMirres Frisörer i Stockholm

Publicerad 2007-07-03

 

 

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige