Frisörguiden.se Frisörguiden.se

 

Modet och bröllopsfrisyrer del 2

 

Modet just nu

Det är släta små frisyrer med höjd vid virveln, med mycket välarbetade detaljer som vi kommer att se nu. Gärna slöja med diadem eller blommor, Klassiskt feminint. Det har nyligen varit mycket stora frisyrer med löshår. Dagens mode kommer att kräva en mera skicklig frisör. Som har god vana och en konstnärlig talang.

 

Inför bröllopet

Tvätta håret kvällen innan ha ej i någon produkt eller rådfråga din frisör, men det brukar vara lättast att sätta upp om du tvättar håret dagen innan och kommer till salong med torrt hår. Sätt inte i någon gummisnodd eller spänne för då blir det märken i håret som kan vara svåra att få bort. Sätt på dig en skjorta som du kan knäppa upp så du slipper dra något över huvudet efter att frisyren är gjord ta gärna med dig en liten smörgås för det är lätt hänt att dagen rullar på utan mat.

 

Sedan några värmande ord om det känns pirrigt. Alla frisörer gör absolut sitt ytterst och sitt bästa, en del hår är lätta och en del lite svårare att få upp. Men denna dag när du ska gå som brud har du som en vacker aura som strålar omkring dig så det är bara att följa med vindarna och njuta och låta allt bli som det blir. Det är din och din mans dag och han kommer att se detta vackra sken som omger dig. Tro mig alla brudar är enormt vackra på sin dag.

 

Mannen

Det är faktiskt väldigt sällan en man går till frisören. Om jag vore man skulle jag klippa mig två veckor innan för att det ska växa till sig lite inför den stora dagen färga mina ögonfransar på salong tre dagar innan sedan besöka frisören för tvätt och styling. Du får dagen att gå, vackra ögon och kvinnan blir smickrad av att du gjort dig extra fin för hennes skull. Ett sista ord, glöm ej att njuta. Dagen har kommit som du har drömt om och det är verkligen en dag man minns och värderar högt.

 

Del 1 om bröllopsfrisyrer

 

Text av Mirre HammarlingMirres Frisörer i Stockholm

Publicerad 2007-07-03

 

Vi på Mirres tar gärna hand om dig som blivandebrud. Vi ser det som en ära och ett hedersuppdrag. Vi har god erfarenhet och många år bakom oss inom området. Vi hjälper och råder dig i vad du passar i, ger dig även tips om vad du kan vända dig när det gäller blommor, tårta, klänning m.m. Våran hudterapeut har även förmånligt brudpaket med förberedande behandlingar inför den stora dagen.

 

Alla vi på salongen har många ideér som vi vill ge till dig. När du kommer till oss så får du både makeup och din bruduppsättning självklart kan du även klä dig hos oss.

 

Vi ligger centralt mitt på fridhemsplan med god parkeringsmöjlighet. Vår främsta florist Maria Wiberg brukar leverera blommorna till salongen.

 

 

 
© SEO Sverige 2006-2014 | Sitemap | Cookies | Annonsera | Kontakta | Om oss | Tävlingsvillkor

Sökoptimering & webbdesign av SEO Sverige